Hårfjerning

Hvordan fjerner du hår enkelt og effektivt?

Hvordan fjerner du hår enkelt og effektivt?

editorial

Hårfjerning er noe som mange – spesielt kvinner – bruker mye tid og penger på. Men hvilken metode er egentlig den riktige for deg når du ønsker å fjerne hår på ben, under armene, i ansiktet eller andre steder?

Mange metoder å velge mellom

I dag finnes det en lang rekke metoder til hårfjerning som egner seg for forskjellige personer og situasjoner. En av de mest vanlige er nok barbering som kan brukes til hele kroppen, men som ikke egner seg til ansiktet hos kvinner, fordi hårene vokser ut som mørke, tykke hår etterfølgende. Fordelen med dette er at det er ganske raskt og billig, men til gjengjeld kan det være tidskrevende og resultatet holder ikke lenge.

Voks er en annen metode som anvendes hvis man ønsker et resultat som holder bedre. Dette kan dog være litt tidskrevende og samtidig involverer det ofte smerter på visse områder. Det samme gjelder for en epilator, som nesten alltid vil involvere smerter eller ubehag, og som også er svært tidskrevende.

Hårfjerning

Velg en permanent løsning

Er du lei av å bruke mye tid på hårfjerning, og kaste bort penger på nye produkter hele tiden? Da kan permanent hårfjerning være løsningen for deg. Dette er spesielt en opplagt mulighet for personer som sliter med mye uønsket hårvekst, og der det kan påvirke livskvaliteten og ens sosiale liv.

Permanent hårfjerning kan skje ved bruk av laser, og det er trygt å anvende på hele kroppen – fra overleppe til bikinilinje. Det kan brukes på alle hudfarger, og fungerer effektivt på både mørke, lyse, kraftige og tynne hår. Metoden krever ofte et par behandlinger, men gir da et permanent resultat så du blir kvitt hårvekst i de områder du ønsker.

Det utføres av profesjonelle og kan brukes av både menn og kvinner. Behandlingen vil alltid bli tilpasset din spesifikke situasjon og dine behov.