gitar

Finn din drømmegitar på danmusikk.no

Finn din drømmegitar på danmusikk.no

Når man skal velge et instrument er det mange ting man skal tenke på og det kan være fint å få litt veiledning i forhold til valget hvis man ikke vet helt nok selv. Hvis man for eksempel er nybegynner er det lett å tenke at man bare skal velge den gitaren man synes er finest, men det er ikke alltid det som er det smarteste valget. Da lillebroren min skulle kjøpe seg gitar fikk han veiledning hos danmusikk.no, der han også kjøpte gitaren han har nå.

Det som er aller mest viktig er at man får et instrument som passer til der man er, sånn rent ferdighetsmessig, og det vi likte så godt med danmusikk.no var at de hadde et utvalg som var stort nok til at man kunne velge både det man trengte og det man likte best. Lillebroren min har endt opp med å kjøpe to forskjellige gitarer og det er på grunn av det flotte utvalget at det var mulig.

Personlig hadde jeg aldri drømt om å spille gitar, men etter at broren min har fått sin har jeg smuglånt den litt og jeg vet ikke om det er på grunn av pandemien og at vi ikke har noe annet å gjøre eller hva, men nå har jeg helt lyst på min egen gitar fra danmusikk.no.

Å spille gitar stimulerer hjernen

Det er nok mange som kanskje ikke vet det, men det å spille et instrument, og særlig i prosessen når man skal lære seg noe nytt, er det samtidig et utrolig gunstig miljø for hjernen til å bli stimulert. Kombinasjonen av å være utfordret på samme måtte som hjernene er utfordret når man løser kryssord eller sudoku og kreativitet er fantastisk for hjernen.

Faktisk regnes det å lære seg å spille et instrument å være nesten det samme for hjernen som å lære seg et språk.