stillas

Vet du hvilket stillas du skal velge?

Vet du hvilket stillas du skal velge?

Vet du hvilket stillas du skal velge?

Når det kommer til stillas er det mange ting å tenke på. Mange ting som er viktige å vite. Både om stillaset i seg selv og om de elementene som er viktige å sikre seg at er til stede. Be fagfolk om en vurdering på hva du trenger til prosjektet ditt og kjøp eller lei det du trenger. Det er masse gode muligheter. Vi fikk hjelp fra Strand stillas som vi kontakten via https://www.strandstillas.no/ og endte opp med å få veldig god hjelp og endte med å leie stillas derfra.

Tenk alltid, alltid, alltid sikkerhet først

Pris er klart et avgjørende element uansett hvilken bransje eller hvilket prosjekt man jobber på, men når man jobber i en bransje som byggebransjen eller skal ansette folk som jobber i byggebransjen er det utrolig viktig at man er helt tydelig på at det er en ting som alltid er viktigere enn alt annet. Kan du gjette hva det er?

Det er sikkerhet! Sikkerhet når det kommer til stillaser kommer i form av rekkverk. Det kommer i form av skli-sikre underlag på stillaset, det kommer i form av noe å dekke over prosjektet og stillaset med sånn at de som jobber der er trygge for vær og vind, og flere andre faktorer. Sikkerhet er virkelig der det er viktig å fokusere, for når det gjelder liv og helse kan økonomi aldri slå det.

Alt ett sted

Vi fikk skikkelig god hjelp til å finne ut av en løsning som både tok hensyn til pris og sikkerhet og det er ikke noe vi angret på. De som jobbet på huset vårt endte opp med å være veldig fornøyde med forholdene og det var viktig for oss. For de som bygger huset ditt har et enormt ansvar og det å behandle dem bra er alfa og omega.