hårtap

Trening gir håret vitalitet og glans

Trening gir håret vitalitet og glans

Det er stadig flere som ser nytten i det å føre en sunn livsstil med trening og riktig kosthold. Ved å spise sunt tilfører du viktige næringsstoffer til både hodebunn og hårsekker. Dette fører til at håret ditt får en sunn glans og vitalitet som du raskt kan se i eget speilbildet. Håret ditt gjenspeiler livsstilen din, og vil bli livløst om det ikke får i seg de næringsstoffer som er nødvendig

Ved å trene setter du i gang kretsløpet, som blant annet behøver et sunt blodomløp og hjerte for å fungere optimalt. Dersom du opplever plutselig hårtap bør du derfor oppsøke lege innen rimelig tid. Dette da hårtap kan være en av de viktigste symptomene på sykdom. Du kan da kanskje  få beskjed om at du mangler de vitaminer og mineraler som kroppen trenger.

Kostholdet er derfor en viktig faktor å huske på om du sliter med hårtap. Ved å tilføre kroppen gode næringsstoffer innenifra vil du raskt oppnå en tykk og fyldig hårmanke. Du kan også oppsøke en frisør for å få gode råd om hvordan du skal oppnå en god hårvekst. Nettsiden https://puregrow.no/ er verdt å besøke om du ønsker behandling mot hårtap.

Riktig kosthold er alfa og omega for håret

Det anbefales at du spiser nok vitaminer og mineraler for å opprettholde hårets glans og vitalitet. Kroppen din trenger nok næringsstoffer når du lever et hektisk hverdagsliv med både trening, jobb og studier.

Du bør derfor passe på at du spiser det du trenger i løpet av dagen. Du bør også drikke rikelig med vann for å gi kroppen den energien den trenger. Ved å holde deg aktiv gjennom hele dagen vil du stadig få mer energi. 

For å gi håret ditt en optimal glans bør du også tilføre fuktighet utenifra. Dette gjøres enkelt ved å pleie håret med dypt virkende sjampo, kur og balsam.