badevekt

Ser du etter billige vekter?

Ser du etter billige vekter?

Når vi går inn i et nytt år er det nesten den åpenbare tilgangen til en frisk start at vi skal på diett. Personlig er jeg ikke så fan av det å gå i krig med kroppen vår på den måten når vi strengt tatt ikke trenger å gå ned i vekt, men noen ganger kan det å ha ekstra vekt på kroppen være noe man skal gjøre noe med i forbindelse med sykdom eller forebyggelse av eventuell sykdom.

To billige vekter som kan være gode å skaffe seg hvis det er tilfellet er en kjøkkenvekt og en badevekt. Den ene til å veie maten på og den andre til å veie deg på. For selv om trening blir sett på som en av de aller største grunnene til at folk går ned i vekt, men sannheten er at det er maten som gir vekt-endringen og treningen som er med på å forme kroppen – uavhengig av om man går ned i vekt eller ikke. 

Faktisk veier muskler mer enn fett, så hvis man begynner å trene masse kan man nesten regne med at kiloene ikke går nedover, men faktisk i mange tilfeller kan gå opp. Og det er det ikke noe dumt eller farlig med, for det er bare sånn det henger sammen med muskler og hva de består av.

Bruk billige vekter som verktøy

Hvis man har fått vite av legen sin at man trenger å gå ned i vekt kan det å skaffe seg to billige vekter være et virkelig godt verktøy. Det å veie maten sin kan være en god måte å få mer bevissthet om hva som er i det man spiser og det å veie seg kan være en fin indikasjon på om ting går riktig vei hvis man har mange kilo man burde gå ned.