TryMedics

Reiser til utlandet med praksis i helsevesenet

Reiser til utlandet med praksis i helsevesenet

Hvordan ser det ut når man behandler barn med sykdom? Hvilke prosedyrer er viktige å utføre i hverdagen på et sykehus? Og hvordan ser hverdagen egentlig ut for en helsefaglig på et sykehus i et U-land? 

Alt dette kan du få svar på med en praksis i utlandet innenfor helsefaget. Her kan du delta i et forløp der du blir en del av hverdagen på et sykehus i et U-land, og får lov å følge en mentor som vil vise deg masse spennende ting innenfor behandling, prosedyrer, undersøkelser og mye mer.

Få klinisk erfaring innenfor helsefaget

Du kan reise ut på en slik tur med selskapet som heter Try Medics. De arrangerer praksisforløp i utlandet for deg som vurderer å starte på en utdannelse innenfor helsefaget, eller for deg som allerede studerer på dette området. Her får du muligheten til å få masse klinisk og praktisk erfaring, samtidig med at du kan bli klokere på om en fremtid på et sykehus er noe for deg.

Du kan velge hvilke fokusområder som er særlig interessante for deg, og bli knyttet opp med en mentor innenfor disse. På den måten får du den mest relevante erfaringen, og du kan bli klokere på akkurat det som er spennende for deg.

Reis med andre unge i trygge omgivelser

Hele forløpet skjer i samarbeid med utvalgte sykehus på utvalgte destinasjoner, og din sikkerhet og trygghet er helt i topp. Derfor er det tatt høyde for alt, og du skal bare konsentrere deg om å få mest mulig ut av din opplevelse.

Hverdagen vil du dele med andre unge som har samme interesser som deg, slik at du har noen å bruke fritiden med og dele de mange nye opplevelser med.

Høres det ut som noe for deg? Så les mye mer om forløpet på https://trymedics.no/ i dag.