dhl

Overrask med en pakke levert av DHL

Overrask med en pakke levert av DHL

Det finnes mange fraktselskaper tilgjengelig i det norske markedet i dag. Dersom du er usikker på pris og leveringstid som de ulike fraktselskapene opererer med kan du sammenligne priser på nett. DHL er et internasjonalt fraktselskap som ble etablert allerede i 1969. Siden den gang har selskapet avdelinger i over 220 land.

DHL er en solid og pålitelig transportør av daglige forsendelser over hele verden. Derfor er det mange nordmenn som foretrekker å benytte seg av tjenesten til denne verdensdominerende aktøren innen logistikk. Utallige pakker blir levert fra DHL hver dag til et stort antall privatpersoner og bedrifter.

Ingen pakker er for små eller for store for et av verdens ledende fraktselskaper. Du kan derfor forespørre om priser på det som du ønsker å sende til utlandet. Dette kan være forsendelser som inneholder små gaver til både familie eller venner. Dersom du er en bedrift kan du effektivt benytte DHL til større forsendelser med flere leveringer til internasjonale kunder.

Finn dine fraktalternativer på nett

Ved å gå inn på nettsidene til DHL finner du raskt frem til de ulike fraktalternativene som er tilgjengelig. Du kan her sende internasjonal post, pakker og dokumenter trygt til mottakere over hele verden. Dersom du har en større forsendelse som du gjerne skulle ha fått fraktet over lange avstander finnes det flere gode alternativer å velge mellom.

Ved store forsendelser benyttes gjerne frakt ved bruk av containere og paller. DHL benytter flere ulike transportmidler når de sender sine leveranser, som eksempelvis flyfrakt, sjøfrakt og bilfrakt. Jernbanefrakt er også et transportmiddel som ofte blir benyttet for at du skal oppnå en sikker og kostnadseffektiv transport.

Dersom du har en forsendelse som haster kan du effektivt benytte deg av en dør-til-dør levering. Mange velger også å benytte seg av DHL Express som leverer forsendelser raskt og effektivt til mottakeren.