gulvafhøvling

Oppussing med umiddelbar effekt

Oppussing med umiddelbar effekt

editorial

Når man skal pusse opp eller bare trenger litt forandring hjemme, er det lurt å tenke på hvilke ting som rent faktisk gir en umiddelbar effekt og som gjør en stor forskjellige når du skal pusse opp. Det kan for eksempel være ting som å få malt i en helt ny farge, eller fikse gulvene. Det skal vi se litt nærmere på her, så kommer du et skritt nærmere et friskt og flott drømmehjem. 

Flotte uniforme gulv gjør susen

Det er jo nemlig sånn at noen ting gir en mer umiddelbar og større effekt enn andre ting. Det kan eksempelvis være noe som gulv, som gjør at boligen fremstår ren, frisk og mer uniform. Det er enkelt å sammenligne med å vaske eller støvsuge, så gulvet ser ensartet og flott ut. Da får du en god effekt som blir forsterket når du får slipt eller høvlet gulv.

gulvafhøvling

Det kan også virkelig gjøre susen med en ny og flott overflatebehandling. Gulv er jo noe som naturlig nok blir slitt over tid, da vi går på dem hver dag. Dette er noe av det som gjør at nettopp gulv er det som gir stor effekt når man pusser opp, ved for eksempel å slipe eller høvle dem, Da får man frem nytt treverk under, og man kan gi behandling for å få akkurat det looket man vil ha på gulvet. 

Undersøk alle muligheter 

Gulvkanonen kan gi deg gode tips til hvordan du skal tenke når du skal slipe eller høvle gulv, eller se hva det kommer til å koste å få noen til å gjøre det for en. Det er lurt å undersøke alle muligheter før du går i gang. Skal du gjøre det selv eller kanskje få noen til å gjøre det? Er det noe som kan la seg gjøre på det budsjettet du har? Hva trenger man?