oppskummet PVC-plate

Mange muligheter med PVC

Mange muligheter med PVC

editorial

PVC er et materiale som i dag anvendes til en lang rekke forskjellige ting på grunn av sin styrke og fleksibilitet. Men hvilke muligheter har du egentlig når du jobber med PVC?

Mange smarte egenskaper

PVC er en type plast eller vinylstoff som har en lang rekke egenskaper som gjør at det får mange anvendelsesområder. Det er svært robust, men har samtidig den egenskapen at det blir mykt når det varmes opp og stivner når det kjøles igjen. Det gjør det veldig enkelt å jobbe med, og betyr at du kan forme det som du vil.

Samtidig er det enkelt å farge, noe som også gjør det veldig brukbart i mange situasjoner. PVC brukes derfor til mange ting som for eksempel møbler og leker, men også takrenner, isolasjon og mye annet. 

Oppskummet PVC-plate

Det smarte med PVC er at du kan behandle det på mange måter og skape ulike former av det. For eksempel finnes det oppskummet PVC, der plasten har gjennomgått en prosess som gjør den utrolig lett. Dette uten å gå på kompromiss med materialets styrke og robusthet. Derfor kan du skape veldig sterke PVC-plater som veier utrolig lite, som er motstandsdyktige overfor rifter og skrammer, som er robuste, og som er enkle å jobbe med.

oppskummet PVC-plate

Disse anvendes for eksempel til skilt på grunn av de smarte egenskaper, men kan også brukes til en lang rekke andre ting. Mange bedrifter og bransjer kan derfor ha glede av denne type PVC.

En oppskummet PVC-plate kan produseres i forskjellige størrelser, former og tykkelser så det passer til dine beho. De kan lages i alle farger, og du kan blant annet velge mellom matt eller glatt overflate. Noen er UV-stabilisert, som betyr at de egner seg godt for både innendørs og utendørs bruk. Slik kan du helt sikkert finne en oppskummet PVC-plate for dine behov.