hårtap

Hårtap er en manns verste fiende

Hårtap er en manns verste fiende

Hårtap og årsaker bak fenomenet

Menn møter på mange tøffe utfordringer i livet. Å ta vare på familien sin, være en sterk påle i tøffe situasjoner, og en rekke andre utfordringer møter mannen i løpet av hans livsløp. Allikevel er dette perioder som kommer og går, og en vet jo tross alt at en kommer seg igjennom det. Det er heller de permanente problemene, slik som hårtap, som tapper mannen for krefter. 

Men hva er egentlig årsaken bak hårtap menn flest opplever? Det finnes flere forskjellige årsaker som kan være bakgrunnen, og som oftest er det en kombinasjon av samtlige. Blant annet er det naturligvis et genetisk komponent tilstede, der hårtap rett og slett skyldes det at genene tilsier at en vil miste håret. Men det finnes andre årsaker bak hårtap som en kan motvirke.

Slik forhindrer du hårtap som mann

Som mann er det mest sannsynlig stresset som dreper aller mest hår hos menn. Nærmere bestemt er det den dårlige blodsirkulasjonen i hårsekkene som gjør at håret rett og slett dør over tid. Dette kan derimot motvirkes ganske så «enkelt» med de riktige produktene. Det vil ikke virke helt perfekt for alle, siden gener tross alt spiller en rolle, men for mange vil dette bety magiske resultater. 

For å føre til bedre sirkulasjon i blodstrømmen rundt hårsekkene, så skal du rett og slett bare bruke naturlige produkter som motvirker hårtap hos menn. Det er på ingen måte noen kompliserte produkter eller operasjoner som skal til for dette. Du trenger ikke operere på hår eller bære parykker for eksempel. Med en olje du kan bruke hjemmefra, så kan du motvirke hårtap i dag!

Fint og langt hår kommer rett og slett av at du behandler håret godt. Se derfor etter andre måter å behandle ditt hår på, slik som riktige produkter innen sjampo for eksempel. Uansett, lykke til med å motvirke ditt hårtap!