wallstickers

Har du hørt om wallstickers?

Har du hørt om wallstickers?

Har du hørt om wallstickers?

Jeg vet ikke om det bare er meg som henger etter, men det er faktisk ikke så lenge siden jeg hørte om wallstickers for aller første gang. Det var i forbindelse med at en venninne og familien hennes skulle pusse opp og gjøre klart rommet til den lille jenta som hun hadde i magen.

Det er faktisk bare akkurat det som det høres ut som. Klistremerker som man kan klistre på veggen. Man kan ta dem ned, sette dem opp igjen, flytte dem rundt og alt mulig annet og det gir bare noen helt unike muligheter, kanskje særlig for barnerom, der det å skifte ut ofte etter at det de liker forandrer seg, er noe man har lyst til å gjøre. De hadde kjøpt sine wallstickers på https://sohu-shop.no/shop/wallstickers-62s1.html og var utrolig fornøyd med det så jeg måtte sjekke det ut også. 

Ikke særlig dyrt

Noe som overrasket meg var at det faktisk ikke var særlig dyrt. Og uansett hva slags type hjem, stil eller rom du skal pusse opp kan du bruke wallstickers til å gi det et helt unikt uttrykk. Vi endte opp med å kjøpe noen forskjellige til både kjøkkenet og stua etter å ha sett hva de har. Der vi kjøpte lager de jo både designet selv og printer selv og jeg tror at det er noe vad et som gjør at de kan være så billige, men også det som gjør at kvaliteten er så bra. Vi var veldig imponerte.

Ikke bare for barn

Det første jeg tenkte da jeg hørte om det var at det nok bare var for barn og barnerom, men det er absolutt ikke sant. Vi fant mange fine som passer til et voksent hjem der det ikke er barn enda, så den fordommen hadde jeg absolutt ikke rett i – heldigvis!