Fresing

Finn riktig verktøy til fresing

Finn riktig verktøy til fresing

Finn riktig verktøy til fresing og få de resultatene du drømmer om

Når man jobber innenfor industri, nesten uansett hvilken type industri det dreier seg om, så er verktøy en utrolig viktig del av den jobben man gjør og de prosessene man skal igjennom hver dag. Fresing er en av de tingene for eksemepel

Fresing er virkelig en av de prosessene i en produksjon der kvaliteten av verktøyet er utrolig viktig. Og ikke bare at kvaliteten på verktøyet er god, men at kvaliteten på det verktøyet produserer av resultater er av høy kvalitet.

Presisjon er en viktig del av av det, for det påvirker nemlig nettopp resultatene. Og presisjonen er det som skaper akkurat de resultatene man trenger. Men presisjon innenfor fresing kan bare oppnår både hvis kvaliteten av fresen er god og at fresen ikke er slitt. Men freser blir slitt, så de er noe som skal byttes med jevnlige mellomrom for å sikre at kvaliteten og presisjonen i fresingen forblir høy.

Velg en mer bærekraftig og økonomisk løsning

Økonomi er en viktig del av det å drive en produksjon, men hvem sier at bærekraft og økonomi ikke kan gå hånd i hånd? Innenfor fresing er det i hvert fall sant. For når det kommer til fresing gjelder det å ha skarpe og fine freser sånn at de kan sikre den presisjonen man trenger.

Når de blir slitt og skal skiftes har man to valg. Det ene er å skifte hele verktøyet og det andre er å velge et verktøy fra start, der man kan skifte ut hodet til fresen og løpende bare skifte hodet til fresen når det blir slitt og ikke hele verktøyet. Det er en løsning som ikke bare er bærekraftig, men også mer økonomisk. 

Det å tenke bærekraft har aldri vært viktigere og noe alle bedrifter burde ta med i beregningene sine.