Limited Edition PH 2/1 Rav Bordlampe

En hyllest til lyset

En hyllest til lyset

En hyllest til lyset 

Limited Edition PH 2/1 Bordlampe fra Louis Poulsen har akkurat kommet til salg og er en ikonisk favoritt med et nytt design. Lampeskjermen er laget av munn-blåst italiensk glass i en vakker og varm ravfarget nyanse som gjør at man tenker på det danske ravet. Stativet er laget av rå, ubehandlet messing, noe som betyr at den vil patinere etter hvert og gi lampen et unikt utseende. Den ikoniske gjennomgangsbryteren er også med på denne lampen. Skjermen har de klassiske tre skjermene, som var Louis Poulsens hyllest til lyset.

Dansk design-tradisjon

Danskene er kjent for bra design. Enten det er mote, møbler eller interiør og Louis Poulsen er en av de aller mest kjente danske designene og verdensstjerne i feltet sitt. Det er det faktisk innmari god grunn til og noen ganger skal man bare slå til når man kan få tak i en Limited Edition PH 2/1 Bordlampe fra Louis Poulsen.

Dette er en av de gangene. I 2020 har Louis Poulsen valgt en Limited Edition som hyller designtradisjoner der alt startet. Det ikoniske og utrolig populære designet i PH 2/1 Bordlampe er en av de designene som er solgt aller mest og er en favoritt hos mange. Denne Limited Edition PH 2/1 Bordlampe fra Louis Poulsen er laget av glass med en varm og vakker ravfarget nyanse og gjør at lampen ikke bare er en hyllest til dansk design-tradisjon, men også til danske råvarer og dansk historie. Den er bare på markedet noen måneder!

 

PH Limited Editions fra Louis Poulsen

Limited editions er alltid litt mer gøy og denne Limited Edition PH 2/1 Bordlampe fra Louis Poulsen med en vakker og varm avfarget nyanse i kombinasjon med rå, ubehandlet messing er helt unik. Med disse nye og spennende kombinasjonene, sammen med de fine klassiske elementene er det en klar vinner.