rgb led strip

Dekorere soverommet med lys

Dekorere soverommet med lys

editorial

På soverommet ønsker mange å skape en koselig, avslappet atmosfære som virkelig gir deg ro. Her spiller farger og belysning blant annet en helt avgjørende rolle, og derfor er det viktig å bruke litt tid på å planlegge nettopp disse elementer i rommet.

Dempede farger og lys

Vi vet i dag at farger påvirker vårt humør og våre følelser, og nettopp på soverommet kan dette være veldig viktig. Derfor bør du gå etter dempede farger i mer nøytrale nyanser, som utstråler ro og velvære. Det kan for eksempel være grå og brune nyanser, men det kan også være grønne eller blå farger.

Også lyset er utrolig avgjørende. Her bør du både tenke over at det skal funksjonelt, så du har praktisk lys på soverommet, men også på det dekorative elementet. For eksempel kan det være smart å ha en taklampe sammen med bord- eller vegglamper ved sengen, og så supplere med annen dekorativ belysning for å skape den helt riktige atmosfæren.

rgb led strip

Dekorativ belysning

Dekorasjonsbelysning kan være mange ting, men en enkel og populær løsning er de såkalte LED strips. Dette består av et bånd med små lys på, som kan variere i lengde, farge og utseende. Disse er spesielt smarte fordi de kan monteres direkte på flere forskjellige overflater, for eksempel på et møbel eller under taket. 

Det gir muligheten for å være utrolig kreativ med belysning, og det er samtidig enkelt og trygt å montere på egen hånd.

Du kan for eksempel velge en rgb LED strip som både er av høy kvalitet og samtidig gir muligheten for allsidige løsninger på grunn av de forskjellige fargene. De er utrolig flotte å plassere under taket, i skapet eller kanskje bak en TV eller rundt et speil. Det er uendelige løsninger, og det er kun opp til fantasien å sette grensen.