dørautomatikk

De beste løsningene for en velfungerende kontor

De beste løsningene for en velfungerende kontor

editorial

Trivsel og funksjonalitet på et kontor er mange ting, men her skal vi se litt nærmere på hvordan du enkelt kan gjøre så mye som mulig for å få det kontoret du, og medarbeiderne, drømmer om. Det er kanskje ikke så mye som skal til som du tror? Det kan du finne ut av her. 

Gjør det koselig! 

Deter viktig at alt fungerer, men det er også svært viktig at man fokuserer på å gjøre det koselig på kontoret. Det kan være gjennom planter og tekstiler, eller ved å sørge for snacks og god kaffe, så det blir litt ekstra hyggelig å være på jobb. Legg inn gode pauser, så folk har mulighet for å nullstille seg mellom slagene. 

dørautomatikk

Har du tenkt på dørautomatikk?

Det finnes flere nivåer å innrede på, det praktiske og det estetiske, og dette er kanskje noe som hører mer til det grunnleggende praktiske. Det er en funksjon som kanskje ikke er synlig, men som har mye å si, fordi det er viktig for hvor funksjonelt kontoret oppleves i hverdagen. Hvis du vil ha et godt team med tilfredse medarbeidere, så er trivsel svært viktig, men også at ting ikke overkompliseres eller blir tunge i hverdagen. Da er dørautomatikk som du kan se på https://www.askerls.no/d%C3%B8rautomatikk løsningen. Med dørautomatikk er det en rekke ting som blir en del lettere på kontoret. 

Hvis man for eksempel skal gå mye fra den ene delen av bygningen til den andre, ja, da kan det fort bli ganske tungt hvis man skal løfte opp en tung dør hver gang, kanskje til og med låse den bak seg, når man har ting i hendene. Det er bestemt heller ikke en spesielt fremkommelig eller tilgjengelig løsning hvis man sitter i rullestol eller har andre behov som gjør at det kan bli en tung vane med en tung dør som skal åpnes flere ganger om dagen for at man skal få gjort det man skal.